Σπίτι » Ενδύματα » Φανελάκια » Ανδρική προπόνηση δεξαμενή δεξαμενές γυμναστήριο μανίκι πουκάμισα v λαιμό bodybuilding μυών tee πουκάμισο

loading

Μοιραστείτε το στο:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

Ανδρική προπόνηση δεξαμενή δεξαμενές γυμναστήριο μανίκι πουκάμισα v λαιμό bodybuilding μυών tee πουκάμισο

Κατάσταση διαθεσιμότητας:

περιγραφή προϊόντος

  • 97% πολυεστέρας, 3% spandex

  • Οι κορυφές των δεξαμενών γυμναστικής είναι πολύ μαλακές, ομαλές και αισθάνονται άνετα στο δέρμα σας. Και το ελαφρύ υλικό είναι εξαιρετικά αναπνεύσιμο, γρήγορο στεγνό και ο ιδρώτας που ορίζει για να σας κρατήσει δροσερό και να στεγνώσει όλη την ημέρα.

  • Ανδρική προπόνηση μυϊκών πουκάμισα χαρακτηριστικά με λαιμό V και μεγάλες οπές βραχίονα. Ο σχεδιασμός του μυϊκού πουκάμισου είναι το μανίκι που βοηθά να μετακινήσετε ελεύθερα τα χέρια σας και να εργάζεστε άνετα.

  • Bodybuilding γυμναστήριο πουκάμισα είναι το καλύτερο στοιχείο αντιστοίχισης για όλες τις εποχές. Οι τρόποι για έναν άνδρα να το στυλ είναι να το συνδυάσετε με περιστασιακά σορτς, sweatpants, chinos, παντελόνια, τζιν σορτς.

  • Πουκάμισα προπόνησης κατάλληλα για bodybuilding, γυμναστήριο, αθλητισμός, άσκηση, αθλητισμός, σωματική κατάρτιση, τρέξιμο, σε εξωτερικούς χώρους και οποιεσδήποτε δραστηριότητες που σας προκαλούν να ιδρώσετε.

  • Σημείωση: 1-Αυτές οι κορυφές δεξαμενών προπόνησης είναι τυποποιημένοι το μέγεθος των ΗΠΑ, πηγαίνετε με το μέγεθος που φοράτε συνήθως, πλένεται 2 μηχανή.

ED709CF4-C47B-4566-96A6-85618A19B693 .__ CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1 ___


Πώς να φορέσετε την κορυφή της δεξαμενής προπόνησης;


Οι τρόποι για έναν άνδρα να το στυλ είναι να το συνδυάσετε με τα sweatpants, παντελόνια, casual σορτς, chinos, τζιν σορτς σε ένα χαλαρό combo, σχισμένο τζιν για ένα απροσδόκητα δροσερό βλέμμα ή καμβά χαμηλά κορυφαία πάνινα παπούτσια για να εξυπηρετήσουν μια μικρή μαγεία ανάμειξης εξάρτησης.

  • Περιστάσεις

  • Πουκάμισο προπόνηση κατάλληλο για bodybuilding, γυμναστήριο, αθλητισμός, άσκηση, αθλητισμός, σωματική κατάρτιση, μπάσκετ, τρέξιμο, κολύμπι, ανελκυστήρα βάρους, ποδηλασία, περπάτημα και ούτω καθεξής.




Προηγούμενος: 
Επόμενο: