Σπίτι » Σχετικά με εμάς

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία διαφημιστικών προϊόντων KCMM

Το KCMM έχει τα καλύτερα διαφημιστικά προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές

Ονομάσαμε την εταιρεία KCMM και στοχεύσαμε να δημιουργήσουμε εύκολα τα προσαρμοσμένα προωθητικά προϊόντα εκτύπωσης.

Το KCMM προέκυψε ως αξιόπιστη πηγή κατασκευής και διανομής διαφημιστικών αντικειμένων σε όλο τον κόσμο. Η έδρα μας στο Shenzen - Κίνα χτίζουμε τη γέφυρα μεταξύ μας και εκατοντάδες επιχειρήσεων που αναζητούν υψηλής ποιότητας διαφημιστικά προϊόντα για τα εμπορικά σήματα, τα γεγονότα και το μάρκετινγκ. Αναζήτηση μέσω του καταλόγου μας χιλιάδες προωθητικά προϊόντα για να βρείτε τον καλύτερο αγώνα με τις ανάγκες σας.
Εξειδικευμένο στο προϊόν
Ως διεθνής εμπορική εταιρεία, η γραμμή των προϊόντων μας καλύπτει τα προϊόντα PVC, τα καλαμπόκι, τις τσάντες, τις τσάντες, τις μπάλες παραλιών, τα προϊόντα του μπέιζμπολ, τα ομπρέλες, τα εξωτερικά προϊόντα, τα πλαστικά προϊόντα, τα μεταλλικά εμβλήματα, τα αθλητικά προϊόντα και όλα τα άλλα διαφημιστικά δώρα.

Και ήταν ο εξαγωγέας για πολλά εγχώρια εργοστάσια. Το KCMM δεν θα προσφέρει μόνο τα προϊόντα που μπορείτε να δείτε αλλά και τις υπηρεσίες ως εξής:

1) Υπηρεσίες πράκτορα: Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο διαφημιστικών και δώρων, μπορούμε να είμαστε ο αγοραστής σας στην Κίνα. Απλά ενημερώστε μας τι θέλετε, θα σας ψάξουμε και θα σας δώσουμε μια γρήγορη προσφορά με όλες τις λεπτομέρειες.

2) Υπηρεσίες QC: Για όλα τα προϊόντα που παραγγείλετε στο KCMM, μπορείτε να ανησυχείτε για την ποιότητα. Έχουμε ειδικό προσωπικό QC για τον έλεγχο της ποιότητας για εσάς και να σας αναφέρετε εγκαίρως.

3) Δωρεάν υπηρεσίες τέχνης: Στη χώρα σας, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε πολλά για να κάνετε ένα λογότυπο ή μια φωτογραφία. Αλλά στο KCMM, για όλες τις παραγγελίες που συνεργάστηκαν μαζί μας, προσφέρουμε δωρεάν έργα τέχνης και σχεδιασμό. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά σε αυτό.

4) Μετά την πώληση εγγύηση: Για όλα τα προϊόντα που αγοράσατε από το KCMM, προσφέρουμε εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία αποστολής. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όλα τα προβλήματα ποιότητας. Μπορούμε να σας αφήσουμε να ανησυχείτε απαλλαγμένοι από τη στιγμή που συνεργάζεστε μαζί μας.

5) Άλλες υπηρεσίεςΌλες οι υπηρεσίες χρειάζεστε μια βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος του διεθνούς εμπορίου στην Κίνα, μπορείτε πάντα να στραφείτε στο KCMM. Θα σας δώσουμε προτάσεις και θα σας βοηθήσουμε σε έναν παλιό φίλο. Guangzhou Kcmm, που βρίσκεται στο Guangzhou, τη μεγαλύτερη πόλη και το λιμάνι της Κίνας, μπορούμε να χειριστούμε τις παραγγελίες και τα προϊόντα σας ελεύθερα. Με βολικές καταστάσεις αποστολής στη θάλασσα και αέρα, μπορούμε να ελέγξουμε το χρόνο και την ποιότητα για εσάς στην Κίνα. Η εταιρεία μας TENET είναι κορυφαία στην ποιότητα, καλύτερα στην υπηρεσία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, κάποτε συνεργάστηκε, πάντα φίλοι!

Γιατί να επιλέξετε kcmm

Εργοστάσιο μικροϊνών

Έχουμε το δικό μας μικρό εργοστάσιο για αντικείμενα μικροϊνών. 10 διαφορετικά εργοστάσια για άλλα αντικείμενα που συνεργάζονται για περισσότερα από 10 χρόνια για καλύτερους ποιοτικούς ελέγχους

Σκληρή δουλειά, καλή φύση

Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες μας, εργαζόμαστε σκληρά, καλοί άνθρωποι. \"Δεν υπάρχει πρόβλημα \" \"ας βρούμε τους πελάτες \" Οι πελάτες επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας

ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

Όταν χρειάζεστε κάτι σε μια βιασύνη, είμαστε εδώ για να βεβαιωθείτε ότι τα διαφημιστικά σας αντικείμενα βρίσκονται γρήγορα στο γραφείο σας. Καθορίστε το πρόγραμμά σας και μπορούμε να βιαστούμε αντικείμενα παράδοσης χωρίς επιπλέον χρέωση!

Ελεύθερη ρύθμιση και ελεύθερη αποτύπωση

Είμαστε υπερήφανοι για να γνωρίζουμε ότι η ποιότητα των αποτυπωμάτων μας είναι τα υψηλότερα πρότυπα. Είτε χρειάζεστε κέντημα, εκτυπώσεις μεταξιού, εκτυπώσεις οθόνης ή εκτυπώσεις μαξιλαριού, κατανοούμε τη σημασία της σωστής αποτύπωσης των αποτυπωμάτων σας. Προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες εγκατάστασης για την αποτύπωση χωρίς χρέωση.

Παγκόσμια διανομή

Η δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε τα καλύτερα αγαθά και αντικείμενα σε απίστευτες τιμές. Από το λογότυπο τυπωμένο κύπελλα και τα στυλό έως τα σήματα USBS, Mousepads και πολλά άλλα, η KCMM βρίσκεται σε αποστολή για να φέρει τον μεγαλύτερο προμηθευτή διαφημιστικών προϊόντων στον κόσμο. Η υποστήριξη πελατών μας είναι εδώ για εσάς ανά πάσα στιγμή και προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Η υπηρεσία είναι πάντα μαζί σας

Η ερώτησή σας θα απαντηθεί μέσα σε 12 ώρες. Δωρεάν υπάρχον δείγμα για έλεγχο ποιότητας. Δείγμα εικόνας, εικόνα μαζικής παραγωγής και λεπτομέρειες πριν από τη μεταφορά.

Τα εμπορικά σήματα που δουλεύουμε

Με την εξουσιοδότηση μάρκας, προσαρμόσαμε διαφορετικά είδη διαφημιστικών δώρων για διάφορα εμπορικά σήματα.
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn