Προσαρμόστε τα μπλουζάκια, τσάντες, κούπες, και πολλά άλλα με το λογότυπό σας
Χρησιμοποιήστε προϊόντα διαφημιστικών προϊόντων ως δώρα στους πιθανούς, νέους και μακροπρόθεσμους πελάτες
Δημιουργήστε φήμη για την επωνυμία σας σε εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις με δωρεάν τσάντες

KCMM, Προσαρμοσμένα διαφημιστικά δώρα σύμφωνα με το λογότυπό σας

Το KCMM είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής προσανατολισμένης λύσης με στόχο να είναι ένας από τους κορυφαίους εξαγωγείς και παραγωγούς σε διαφημιστικά προϊόντα. Το εργοστάσιο KCMM, που βρίσκεται στο Shenzhen, Guangdong.
Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεστε, όπως προσαρμόσιμο λογότυπο τυπωμένο μπλουζάκια, κύπελλα, τσάντες, καπάκια, αλυσίδες κλειδιού, στυλό, μαξιλάρια ποντικιού, αξεσουάρ δώρων, κούπες, usbs κ.λπ., μπορείτε να εμπιστευτείτε τον μεγαλύτερο προμηθευτή διαφημιστικών προϊόντων στον κόσμο, δηλαδή, Kcmm!

Προτεινόμενες διαφημιστικές κατηγορίες προϊόντων

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες αμέτρητες επιχειρήσεις εμπιστοσύνη. Προσέξτε τους πελάτες σας,
Προωθήστε το εμπορικό σήμα σας και ξεχωρίστε σε μια πολυσύχναστη αγορά
Ενδύματα
Τα επαγγελματικά ενδύματα λογότυπων είναι ένας ισχυρός, οικονομικά αποδοτικός τρόπος για την εταιρεία σας να προωθήσει τα προϊόντα και την εικόνα της!Ντύστε την ομάδα σας με ειδικά αποτυπωμένα ρούχα!
Πιάτα
Προσαρμοσμένα εξατομικευμένα ποτά, μπουκάλια νερού, κούπες και ποτήρια ταξιδιού, φλιτζάνια, επιλέξαμε προϊόντα κατασκευασμένα από πλαστικό χωρίς BPA και εύκολο στην ανακύκλωση.
Τσάντες
Είτε χρειάζεστε τυπωμένες τσάντες είτε κεντημένα σακίδια και επαγγελματικές τσάντες, τα έχουμε όλα!Ομαδοποιήστε τις προσφορές σας με εξατομικευμένες τσάντες!
Γραφή
Τοποθετήστε το λογότυπό σας στα χέρια 'γράψτε' με έθιμο στυλό, μολύβια και highlighters. Διαδώστε το μήνυμά σας με τα εικονικά εργαλεία γραφής!
Office & Βραβεία
Απλοποιήστε την προώθησή σας με προϊόντα γραφείου.Αν και μικρά σε μέγεθος, είναι γεμάτα με προωθητική δύναμη.Επιλέξτε από μαγνήτες, αυτοκόλλητα και αυτοκόλλητα.
Εμπορική έκθεση
Το περίπτερο σας EXPO θα φανεί επαγγελματική όταν το εξαντλήσετε με προσαρμοσμένες οθόνες Εμπορίου! Τυπωμένα εσωτερικά και εξωτερικά πανό και σημάδια, οθόνες δαπέδου.

Προϊόντα προώθησης καλύτερων πωλήσεων

Αυτά τα προσαρμοσμένα διαφημιστικά αντικείμενα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα διαφημιστικών μας προϊόντων.
Νομίζουμε ότι μπορούν επίσης να είναι δικά σας! Αυτοί οι Bestsellers έχουν το φόντο της επιτυχίας, της δημοτικότητας και της έκθεσης,
που κυμαίνονται από προσαρμοσμένες τυπωμένες σακούλες, ρούχα, στυλό, μπουκάλια νερού, μπάλες πίεσης, γυαλιά ηλίου, κλπ.
Πιστεύουμε ότι θα βρείτε τα τέλεια διαφημιστικά προϊόντα για να βοηθήσετε στην προώθηση της μάρκας σας.

Το KCMM είναι κατασκευαστής Premier Προώθησης Προϊόντων

Στο KCMM, η επαγγελματική μας γνώση των διαφημιστικών προϊόντων, η χαμηλότερη εγγύηση τιμής και η εξυπηρέτηση πελατών υψηλής ποιότητας μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους πελάτες κάθε προσαρμοσμένο προωθητικό προϊόν με πλήρη ικανοποίηση. Με την αποφασιστικότητά μας να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας και τα περισσότερα από 10000 προσαρμοσμένα αποτυπωμένα προϊόντα, το KCMM είναι η πρώτη σας επιλογή για την επόμενη προώθησή σας ή ειδική εκδήλωση.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για τα προϊόντα διαφημιστικών προϊόντων χονδρικής για τις επιχειρήσεις

Κατανοούμε επίσης ότι οι προϋπολογισμοί μπορούν να είναι σφιχτοί. Η ελάχιστη εγγύηση των εξατομικευμένων προωθητικών αντικειμένων που παρέχουμε τις επιχειρήσεις εξασφαλίζουν ότι η τιμή μας είναι απαράμιλλη, οπότε τα ψώνια στο KCMM ανησυχείτε ελεύθερα, ειδικά όταν προσπαθούν να τεντώσουν το δολάριο. Η ηγετική μας θέση στην αγορά διαφημιστικών προϊόντων μας επιτρέπει να ταιριάζουμε με τις τιμές των παρόμοιων προϊόντων των ανταγωνιστών μας και στις περισσότερες περιπτώσεις ξεπερνούν τις τιμές των ανταγωνιστών μας. Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία από φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές από διαφημιστικά στυλό σε προσαρμοσμένες σημειώσεις, σε προσαρμοσμένη χάραξη λογότυπων επιχειρήσεων και ανάγλυφα σύνολα κρασιού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστήσουμε τα χαμηλότερα προϊόντα του κόστους για την προώθησή σας. Σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε τους πελάτες λόγω της τιμής!

Εμπειρογνώμονες διαφημιστικού προϊόντος επιχειρήσεων

Δεν είστε σίγουροι ποιες προσαρμοσμένες τσάντες ή εταιρική λογότυπο ανάγλυφο αθλητικό μπουκάλι είναι το καλύτερο; Η αποστολή των επαγγελματιών πωλητών προϊόντων μας είναι να διασφαλίσει ότι θα βρείτε την τέλεια επιλογή. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των δημοφιλών γραμμών προωθητικού προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων συρταριών σχοινιού, λογότυπο εξατομικευμένες ομπρέλες, όλα τα είδη των καθισμάτων του σταδίου, υπαίθρια αθλητικά κουβέρτες, εκπτωτικά πλαστικά δάχτυλα αφρού κλπ. Στο KCMM, θα βρείτε μια ατελείωτη λίστα δυνατότητες για την κάλυψη των αναγκών σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης και λογότυπο είναι διαφορετικός, χρησιμοποιούμε την εμπειρογνωμοσύνη μας στον κλάδο για να βρείτε τα πιο κατάλληλα προϊόντα για να προωθήσουμε τον τύπο της επιχείρησής σας.

Ευτυχείς πελάτες πάντα εγγυημένα

Οι επαγγελματίες μας πωλητές δεν δεσμεύονται μόνο να βρουν τα τέλεια προϊόντα μάρκας εταιρειών για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες ή ειδικές εκδηλώσεις, αλλά προσπαθούν επίσης να εξασφαλίσουν ότι πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας και να φτάσουν εγκαίρως. Η ισχυρή μας σχέση εργασίας μεταξύ πωλήσεων και παραγωγής μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε τις προθεσμίες σας. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας και την εμπειρία σας μαζί μας. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Χιλιάδες πελάτες εμπιστεύονται το KCMM για να εκτυπώσουν το εμπορικό σήμα τους

Οι πελάτες μας έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, αλλά ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεστε ή όπου έχετε,
Το KCMM μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένη εκτύπωση t-shirt,
Εκτύπωση οθόνης, κεντήματα και άλλα προσαρμοσμένα εμπορεύματα.
Πραγματικά παραδείγματα ζωής του τρόπου με τον οποίο τα προϊόντα μας μπορούν να βοηθήσουν τις προωθητικές σας ανάγκες λάμψη.
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn