Σπίτι » Ποτό σκεύη » Μπουκάλια νερού » Μπουκάλι ενυδάτωσης από ανοξείδωτο χάλυβα διπλού τοιχώματος

loading

Μοιραστείτε το στο:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

Μπουκάλι ενυδάτωσης από ανοξείδωτο χάλυβα διπλού τοιχώματος

Η πιο κατάλληλη επιλογή για την αποσύνδεση των ποτών σας κάθε μέρα είναι αυτά τα διπλά τοίχωμα από ανοξείδωτο χάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς βοηθά να διατηρήσετε τις ακριβείς θερμοκρασίες των ποτών σας, είτε ζεστό είτε κρύο. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν σύγχρονα σύγχρονα σχέδια και είναι ιδανικά για αθλήματα, διακοπές κάμπινγκ, δώρο, ή απλά εξυπηρετούν διαφημιστικές προοπτικές. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτών των μπουκαλιών νερού από ανοξείδωτο χάλυβα διπλού τοιχώματος είναι ότι είναι βιοαποικοδομήσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν αντοχή στην οσμή, ελαφρύ, κινητικότητα και αντοχή σε σοκ.
Κατάσταση διαθεσιμότητας:

περιγραφή προϊόντος

Η πιο κατάλληλη επιλογή για την αποσύνδεση των ποτών σας κάθε μέρα είναι αυτά τα διπλά τοίχωμα από ανοξείδωτο χάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς βοηθά να διατηρήσετε τις ακριβείς θερμοκρασίες των ποτών σας, είτε ζεστό είτε κρύο. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν σύγχρονα σύγχρονα σχέδια και είναι ιδανικά για αθλήματα, διακοπές κάμπινγκ, δώρο, ή απλά εξυπηρετούν διαφημιστικές προοπτικές. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτών των μπουκαλιών νερού από ανοξείδωτο χάλυβα διπλού τοιχώματος είναι ότι είναι βιοαποικοδομήσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν αντοχή στην οσμή, ελαφρύ, κινητικότητα και αντοχή σε σοκ. Αυτά τα μπουκάλια γίνονται στο υψηλότερο δυνατό πρότυπο και είναι ένα είδος. Η εσωτερική τους επίστρωση είναι πιο επιληφθεί και ανθεκτικά στις ζημιές και τις βλάβες. Η εσωτερική επένδυση αυτών των μπουκαλιών διπλού τοιχώματος από ανοξείδωτο χάλυβα έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει την έκπλυση αλουμινίου από την αλλαγή της γεύσης των ποτών σας. Αυτά τα μπουκάλια παραμένουν σε ανταγωνιστικές αγορές λόγω της φιλικής προς το χρήστη ή την επαναχρησιμοποίηση και την επαναχρησιμότητά τους.

Μέθοδος συσκευασίας: Ατομικά πολύ τσάντα
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Γρήγορα γυρίζει ζεστή και δυσάρεστη, επαναχρησιμοποιήσιμη, μονωμένη φιάλη, μονωμένο σώμα κενού διατηρεί το κρύο, ιδανικό για κατασκηνωτές, πεζοπόρους κ.λπ., στεγανοποιητικό καπάκι, εύκολο να καθαριστεί
Υλικό προϊόντος: ανοξείδωτο χάλυβα
Μέγεθος προϊόντος: 0 x 0 x 0 cm
Μέθοδος αποτύπωσης: Εκτύπωση οθόνης

Προηγούμενος: 
Επόμενο: