Σπίτι » Ελεγχος ποιότητας

Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας μας

Παρακολούθηση:Πάντα πραγματοποιούμε παρακολούθηση παραγωγής για τον ποιοτικό έλεγχο κατά την παραγωγή. Ο ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιείται τόσο σε εισερχόμενες πρώτες ύλες όσο και σε τελικά προϊόντα. Επίσης, κάνουμε έλεγχο ποιότητας συσκευασίας όταν ολοκληρωθεί η παραγωγή και πριν από οποιαδήποτε αποστολή. Επιπλέον, κάνουμε ποιοτικό έλεγχο και ελέγξτε για να διασφαλίσουμε ότι κάθε στοιχείο που θα παραγγείλετε πληροί τις προδιαγραφές.

Σφάλματα στερέωσης:Εκτελούμε ελέγχους ποιότητας αποστολής και αν παρατηρήσουμε οποιοδήποτε σφάλμα πριν από την αποστολή, θα επαναλάβουμε ολόκληρη την εντολή για να διορθώσουμε το σφάλμα και οποιοδήποτε ζήτημα που βρέθηκε.

Έγκριση πριν από την παραγωγή:Έχουμε μια πολιτική στη θέση του που απαιτεί να εγκρίνετε όλα τα δείγματα απόδειξης πριν από την παραγωγή προτού αρχίσουμε τη μαζική παραγωγή της παραγγελίας σας. Τα εργοστάσιά μας δεν επιτρέπεται να ξεκινήσουν μαζική παραγωγή οποιουδήποτε προϊόντος χωρίς την έγκρισή σας.

Ενημέρωση και ειδοποίηση:Θα στείλουμε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε πότε η παραγγελία σας έχει παραχθεί πλήρως και θα μοιραστούμε φωτογραφίες για απόδειξη. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τυχόν σφάλματα ή λάθη πριν από την αποστολή. Αν θέλετε, μπορούμε επίσης να κάνουμε μια κάλυψη βίντεο της παραγγελίας σας και να σας στείλουμε σε εσάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn