Σπίτι » Εγγύηση

Εγγύηση

Το KCMM είναι ο καλύτερος προμηθευτής των διαφημιστικών προϊόντων στον κόσμο που σας προσφέρει ευελιξία από μια επιλογή προϊόντος σε πληρωμή και παράδοση. Πιστεύουμε ότι σας φέρνουμε την καλύτερη τιμή και ποιότητα για το προϊόν που αναζητάτε. Έχουμε συνεργαστεί με πολλές διάσημες εταιρείες όπως η Coca-Cola, Pepsi και Ribena. Ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εμπιστευτείτε μας μπορεί να ελεγχθεί στη σελίδα των μαρτυριών μας ή κριτικές προϊόντων!

Εάν χρειάζεστε την παραγγελία σας πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθορίσετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Συνήθως, βυθίζουμε την παραγγελία σας κατά την εντολή σας, αλλά αν δεν είναι δυνατόν για εμάς. Θα είστε δεόντως ενημερωμένοι και η επιστροφή σας θα επεξεργαστεί αμέσως. Είμαστε προσεκτικοί ποτέ να στείλουμε ελαττωματικά αντικείμενα, αλλά σε περίπτωση που λαμβάνετε οποιαδήποτε, θα αντικατασταθεί, ή το ποσό για τα κακά κομμάτια θα επιστραφεί, με την παραλαβή της καταγγελίας σας.

Μπορείτε επίσης να μας πληρώσετε μέσω paypal (συμπεριλαμβανομένης της πιστωτικής κάρτας), έτσι, δεν λαμβάνουμε ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σας και το paypal διατηρεί ασφαλές με εύκολη λειτουργία πίσω, αυτό σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας, μπορείτε να καταθέσετε υπεύθυνο και το paypal θα σας επιστρέψει το 100%. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τον υψηλό επίπεδο επαγγελματισμό στις υπηρεσίες μας. Ακριβώς σε περίπτωση που δεν παραδώσουμε, έχετε κάθε δικαίωμα να υποβάλετε μια καταγγελία ή ένα φορτίο. Θα επεξεργαστούμε αμέσως το αίτημά σας και η πληρωμή θα επιστρέψει το ποσό 100%!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn