Σπίτι » Επιλογές πληρωμής

Επιλογές πληρωμής για διαφημιστικά προϊόντα

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής για να φιλοξενήσουμε όλους. Για απρόσκοπτες συναλλαγές στην πλατφόρμα μας, δεχόμαστε μεθόδους πληρωμής, όπως paypal, πιστωτικές κάρτες και μεταφορά καλωδίων.

PAYPAL:Αυτή είναι μια ασφαλής και ασφαλής πλατφόρμα πληρωμών. Εάν επιλέξετε να κάνετε πληρωμή χρησιμοποιώντας το PayPal στον ιστότοπό μας, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα PayPal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή πληρωμής, πρέπει να έχετε λογαριασμό PayPal και να το χρηματοδοτήσετε με τη χρέωση ή την πιστωτική σας κάρτα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα PayPal για να μάθετε πώς να ανοίξετε και να χρηματοδοτήσετε ένα λογαριασμό PayPal.

Πιστωτική κάρτα:Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας στην πλατφόρμα μας με την πιστωτική σας κάρτα. Αυτή η διαδικασία χειρίζεται επίσης από το PayPal για να διασφαλίσουμε ότι η συναλλαγή σας είναι ασφαλής και ασφαλής. Όταν επιλέγετε την πιστωτική σας κάρτα ως μέθοδο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο PayPal. Όταν σας ζητηθεί ο ιστότοπος PayPal, επιλέξτε την επιλογή της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για να κάνετε την πληρωμή σας και η κάρτα σας θα χρεωθεί. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας επεξεργάζονται με ασφάλεια από το PayPal και όχι το KCMM. Έτσι, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε από την άποψη της ασφάλειας και της ασφάλειας των λεπτομερειών σας.

Τραπεζική μεταφορά καλωδίων:Δεχόμαστε επίσης τη μεταφορά καλωδίων απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Μπορείτε να κάνετε πληρωμή για την παραγγελία σας στο τοπικό σας νόμισμα ή σε οποιοδήποτε νόμισμα που θέλετε, επειδή ο λογαριασμός μας είναι ένας λογαριασμός πολλαπλών νομισμάτων.

* Σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή δεν δεχόμαστε ελέγχους και LC.

Οροι πληρωμής

Όταν ένας πελάτης τοποθετεί μια παραγγελία αξίας 5000 δολαρίων, ένας τέτοιος πελάτης επιτρέπεται να καταβάλει προκαταβολή 50% κατά την παραχώρηση και το υπόλοιπο 50% όταν η παραγγελία είναι έτοιμη. Για να επιβεβαιώσετε την ετοιμότητα της παραγγελίας, θα στείλουμε τη φωτογραφία απόδειξη των τελικών προϊόντων στον πελάτη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να στείλουν έναν πράκτορα ή έναν επιθεωρητή στην αποθήκη μας στο Shenzhen για να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν την αποστολή πριν από την πληρωμή του υπολοίπου. Επιπλέον, οι παραγγελίες που είναι πάνω από 5000 δολάρια μπορούν να καταβληθούν μόνο μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Δεν δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες ή πληρωμές PayPal για παραγγελίες άνω των $ 5000. Ωστόσο, εάν η παραγγελία σας είναι κάτω από $ 5000, μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του λογαριασμού σας PayPal.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn