Σπίτι » Υπηρεσία ιδιωτικής ετικέτας

Υπηρεσία ιδιωτικής ετικέτας

Μάρκα για ιδιωτική ετικέτα:Προσφέρουμε υπηρεσίες Branding για προϊόντα που παραγγέλθηκαν από την εταιρεία μας. Μπορούμε να επωνυμία τα προϊόντα σας με την ιδιωτική σας ετικέτα ή το εμπορικό σήμα σας για να δώσετε στην επιχείρησή σας μεγάλη έκθεση μάρκας. Με επώνυμα προϊόντα ή ιδιωτική ετικέτα, μπορείτε εύκολα να διαφημίσετε το εμπορικό σήμα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας και να μιλούν για την εμπειρία τους με το εμπορικό σήμα και τα προϊόντα σας. Η ιδιωτική επισήμανση συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας σας. Επιπλέον, αυξάνει την ορατότητα της μάρκας σας και μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις καθυστερήσεις που σχετίζονται με τους προμηθευτές και τους χονδρεμπόρους. Μπορείτε να παραδώσετε το προϊόν σας από μια εταιρεία που γνωρίζετε και να εμπιστεύεστε. Η παραγγελία του προϊόντος σας από το KCMM σας βοηθά να συνδυάσετε εξοικονόμηση κόστους με παροχές κόστους και αξιόπιστη ποιότητα. Στο KCMM, κατασκευάζουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μια επιχείρηση και το στόχο συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία που προσπαθείτε να φτάσετε. Αυτό διακρίνει ένα εμπορικό σήμα από τα υπόλοιπα.

Οφέλη από ιδιωτική ετικέτα:Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που σχετίζονται με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Είτε ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, ένα εμπορικό σήμα επίπλων, αθλητικών προϊόντων ή μάρκες ενδυμάτων, οι ιδιωτικές ετικέτες σας επιτρέπουν να προσφέρετε προσαρμοσμένα προϊόντα στους πελάτες σας με την ευελιξία να ορίσετε τις τιμές σας. Η ικανότητα προστασίας των περιθωρίων σας, ενώ αυξάνονται επίσης οι πωλήσεις και τα κέρδη είναι ένα από τα πολλά οφέλη της επένδυσης σε ιδιωτική ετικέτα. Ορισμένα άλλα οφέλη που έρχονται με την ιδιωτική ετικέτα περιλαμβάνουν:

 • Εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και ενέργεια
 • Αποκτήστε την αξιοπιστία και την πίστη από τους καταναλωτές
 • Προσφέρετε χαμηλότερο κόστος με υψηλότερα περιθώρια
 • Ενισχύει την εικόνα της μάρκας σας και επεκτείνετε την περιοχή προϊόντων σας
 • Δυνατότητα προσαρμογής ετικετών και συσκευασίας για την κάλυψη των προδιαγραφών σας
 • Ευκαιρία να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με την πάροδο του χρόνου
 • Η αντίληψη της ικανότητας και του επαγγελματισμού
 • Ικανότητα να κάνει εξαιρετικά προσαρμόσιμα σκευάσματα
 • Επεκτείνετε τη γραμμή προϊόντων σας

Ποιο προϊόν μπορούμε να κάνουμε;

Το KCMM είναι κατασκευαστής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Ως συμβόλαιο προσαρμοσμένη κατασκευαστής, μπορούμε να κατασκευάσουμε πρακτικά όλα όσα εντοπίζουν οι πελάτες μας. Με την εμπειρογνωμοσύνη της έμπειρης ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της έρευνας και ανάπτυξης, παρέχουμε τα πάντα από το στρογγυλό, από τη φόρμουλα στη συσκευασία.

Δυναμική στρατηγική:Χρήση της διαχείρισης δυναμικών διαδικασιών, μεταφράζουμε τις ιδέες των πελατών μας σε καινοτόμα, εμπορικά προϊόντα. Από τη δημιουργία των χαρακτηριστικών του προϊόντος σε μεμονωμένα σχέδια συσκευασίας, οι προγραμματιστές προϊόντων μας καθοδηγούνται από τις προδιαγραφές του πελάτη. Με κάθε φάση του έργου, θα επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό από τις εξαιρετικές δομές μας, εξαιρετική καινοτόμο δύναμη και πρότυπα υψηλής ποιότητας.

Συσκευασία:Πιστεύουμε ότι το προϊόν δεν είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία. Η συσκευασία είναι επίσης απαραίτητη. Η καλή συσκευασία δεν προστατεύει μόνο το προϊόν, είναι επίσης λειτουργικό, ειδικά αν έχει ένα φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό. Από το σχεδιασμό έως την παραγωγή συσκευασίας, γέμισης και νομικά δεσμευτικής δήλωσης, έχουμε την εμπειρογνωμοσύνη να ταξινομήσετε τα πάντα. Θα χαρούμε να σας υποστηρίξουμε σε αυτόν τον τομέα, είτε εξυπηρετούνται πλήρως είτε με αρθρωτά.

Ελεγχος ποιότητας:Όταν πρόκειται για την ποιότητα και την ευθύνη έναντι των πελατών μας, υπερηφανεύουμε για τη συνεχή ανάπτυξη και τη διαφύλαξη της διαχείρισης της ποιότητας μας. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας επιτυχίας για εμάς στο KCMM. Τα προϊόντα μας έρχονται με ποιοτική τυποποιημένη πιστοποίηση. Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κορυφαίες βιομηχανίες λιανικής πώλησης και βιομηχανίες καταναλωτικών αγαθών σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι μια απόδειξη στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουμε στην εταιρεία μας.

Ιδιωτικό λογότυπο και εκτύπωση:Για πάνω από μια δεκαετία, έχουμε μάρκα προϊόντα για τους αξιότιμους πελάτες μας. Τα χρόνια εμπειρίας μας μας καθιστούν ηγέτη και μια αρχή σε αυτόν τον κλάδο. Γνωρίζουμε πώς είναι καλύτερο να επισημάνετε το προϊόν σας. Ανάλογα με το προϊόν και το αίτημά σας, μπορούμε να εκτυπώσουμε ή να τοποθετήσουμε την ετικέτα ή το εμπορικό σήμα σας στο προϊόν με διαφορετικούς τρόπους. Δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος να το κάνετε. Ωστόσο, δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες και δημιουργούμε δημιουργικά την ετικέτα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύσει την προσοχή του κοινού-στόχου σας. Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι τύποι εκτύπωσης δεν είναι κατάλληλοι για ορισμένα προϊόντα. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε μόνο ένα στυλ επωνυμίας που θα είναι ιδανικό για το προϊόν σας. Ορισμένες μέθοδοι επισήμανσης που απασχολούμε στην επωνυμία των προϊόντων των πελατών μας περιλαμβάνουν την ανάγλυφη, χάραξη, την εκτύπωση, την εκτύπωση με λέιζερ, τη ζεστή σφράγιση, εκτύπωση θερμότητας, εκτύπωση εξάχνωσης, κέντημα, εκτύπωση IMD, εκτύπωση μελάνης, σκάλισμα και εκτύπωση μεταφοράς νερού.

Τύποι συσκευασίας ιδιωτικής ετικέτας

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι συσκευασιών ιδιωτικής ετικέτας και μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε επιλογή που θέλετε. Μπορούμε επίσης να μάρκα και να προσαρμόσουμε το εμπορικό σήμα ή το λογότυπό σας στο σχεδιασμό συσκευασίας. Μερικές από τις διάφορες συσκευασίες και αυτό που χρησιμοποιούνται είναι όπως ακολουθούν:

 • Λευκό χαρτόνι κουτιά και κυματοειδές χαρτόνι:Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως για τη συσκευασία. Το λευκό κουτί από χαρτόνι είναι κατάλληλο για ελαφρά και ευαίσθητα προϊόντα, όπως οι φορτιστές και οι μονάδες φλας, ενώ τα κυματοειδή χαρτοκιβώτια είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη συσκευασία βαρύτερων προϊόντων.
 • Καπέλα και βασικά κουτιά:Αυτά είναι επίσης δημοφιλή κουτιά συσκευασίας και είναι κατάλληλα για συσκευασία upscale προϊόντα. Τα ηλεκτρονικά προϊόντα συνήθως συσκευάζονται σε καπάκι και βάση βάσης. Ο Nicer Packaging αυξάνει πάντα την αξία του προϊόντος σας και καθιστά τους καταναλωτές πρόθυμοι να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα στο προϊόν. Εάν θέλετε να κάνετε το κουτί συσκευασίας πιο πολυτελές, μπορείτε να επιλέξετε κάποια ένθετα όμορφων υλικών, όπως το μεταξωτό ύφασμα. Είμαστε πάντα στην υπηρεσία σας για να παρέχουμε οποιοδήποτε είδος συσκευασίας που θέλετε. Το κόστος της ειδικής συσκευασίας προϊόντων σας θα συμπεριληφθεί στο προσφορά του προϊόντος.
 • Υφασμάτινη τσάντα:Αυτός ο τύπος συσκευασίας έρχεται σε μια τσάντα πολυεστέρα και τσάντα flannelette. Είναι ελαφρύ και ευέλικτο στον χώρο συσκευασίας. Οι σακούλες υφασμάτων χρησιμοποιούνται συνήθως για τη συσκευασία ψηφιακών αξεσουάρ και κοσμήματα, μεταξύ άλλων.
 • Κυλινδρικός σωλήνας χαρτιού: Αυτή είναι μια καλή επιλογή συσκευασίας, αν θέλετε να προστατεύσετε τα προϊόντα σας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για προϊόντα όπως ένα μολύβι, τσάι και άλλα προϊόντα σε σχήμα λωρίδας.
 • Και πολλές άλλες επιλογές, μπορούμε να προσαρμόσουμε πάντα την ανάγκη σας

Εσωτερική συσκευασία προϊόντων:Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ειδικές προσαρμοσμένες συσκευασίες για προϊόντα, όπως περιτύλιξη φυσαλίδων, πολυκλαστική πολυκλασμό και προστασία αφρού για να δώσει επιπλέον αξία στο προϊόν. Αυτό θα είναι με επιπλέον κόστος και θα συμπεριληφθεί στο προσφορά του προϊόντος σας. Όταν στέλνετε το αίτημά σας απόσπασμα, θυμηθείτε να δώσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με όλα όσα θέλετε έτσι ώστε να μπορεί να αναφέρεται κατάλληλα.

Προωθητικά προϊόντα Ιδιωτική υπηρεσία ετικετών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn