Σπίτι » Οροι και Προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις για διαφημιστικά προϊόντα

Θέλουμε να κάνουμε την επιλογή και την αγορά διαφημιστικών και προσαρμοσμένων προϊόντων εύκολα για εσάς.


Ναυτιλιακές καθυστερήσεις

Ο Πελάτης συμφωνεί ότι δεν θα κατέχει προϊόντα διαφημιστικών προϊόντων KCMM υπόλογη για καθυστερήσεις στην παράδοση που προκαλούνται από πράξεις του Θεού ή άλλες συνθήκες στις οποίες δεν έχουμε άμεσο έλεγχο. Οι ημερομηνίες αποστολής εργοστασιακών αποστολών ή παράδοσης είναι οι καλύτερες εκτιμήσεις των προμηθευτών μας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπεύθυνα τα προϊόντα διαφημιστικών προϊόντων KCMM για τυχόν επακόλουθες ή ειδικές ζημίες που προκύπτουν από οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση.


Σταθμοί και ελλείψεις

Προσπαθούμε να παράγουμε την παραγγελία σας στην ακριβή ποσότητα που διατάσσεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό λόγω των προσπαθειών ελέγχου ποιότητας. Διατηρούμε το δικαίωμα να στείλουμε και στη συνέχεια να χρεωθήκαμε ή να πιστώσουμε, την κάρτα σας ή το λογαριασμό σας, για έως και 5% πάνω ή κάτω από την επιθυμητή ποσότητα. Η πραγματική ποσότητα που παραδίδεται θα τιμολογηθεί.

Τιμολόγηση τοποθεσίας και εγγύηση καλύτερης τιμής


Ενώ κάνουμε καλύτερες προσπάθειες για να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο, διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις δημοσιευμένες τιμές του προϊόντος που προσφέρονται στον ιστότοπό μας οποιαδήποτε στιγμή. Εάν μια δημοσιευμένη τιμή ιστότοπου είναι εσφαλμένη σε ένα στοιχείο που αναφέρατε ή παραγγείλατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως με την πιο ενημερωμένη τιμή ή να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα εναλλακτικό στοιχείο. Προσπαθούμε να διατηρούμε τις τιμές μας πολύ προσιτές για εσάς. Εάν βρείτε μια χαμηλότερη τιμή σε ένα ακριβές προϊόν με μια ανταγωνιστική εταιρεία, θα θέλαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε ή να νικήσουμε αυτή την τιμή. Θα χρειαστούσαμε γραπτώς ένα απόσπασμα.

Έλεγχος τέχνης

Παρέχουμε μια ηλεκτρονική απόδειξη για να διασφαλίσουμε την ακριβή αναπαραγωγή του λογότυπου σας στο προϊόν μας. Δεν θα πάμε στην παραγωγή μέχρι να εγκρίνετε την ηλεκτρονική απόδειξη. Μια ηλεκτρονική απόδειξη θα σας αποσταλεί e-mail για την έγκρισή σας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε λεπτομέρειες όπως ορθογραφίες, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες ιστοτόπου. Δεν θα αναλάβουμε την ευθύνη για σφάλματα μόλις υπογραφεί μια απόδειξη. Θα ταιριάζουμε με ακρίβεια τα χρώματα PMS, καθώς τα μελάνια μας θα επιτρέψουν, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε στενούς αγώνες σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις λευκές επιφάνειες. Ενώ θα προσπαθήσουμε πάντα να προμηθεύσουμε την ακριβή ποσότητα των παραγγελθέντων αγαθών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τα επώνυμα στοιχεία μπορούν να τελειώσουν ή να παρέχονται έως και 5% ανάλογα με το προϊόν και τη μέθοδο της επωνυμίας που απαιτείται

Πληρωμή

Όλες οι πληρωμές οφείλονται μετά την έγκριση της τέχνης από εσάς. Η παραγωγή δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι να γίνει η πληρωμή. Παρέχουμε μια ηλεκτρονική απόδειξη για να διασφαλίσουμε την ακριβή αναπαραγωγή του λογότυπου σας στο προϊόν μας. Δεν θα πάμε στην παραγωγή μέχρι να εγκρίνετε την ηλεκτρονική απόδειξη. Εάν είστε εταιρικός πελάτης, μπορείτε να συμπληρώσετε μια πιστωτική εφαρμογή και μπορούμε να σας βάλουμε σε ένα σύστημα τιμολόγησης 30 ημερών. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για μια πιστωτική εφαρμογή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn