Σπίτι » Amazon FBA υπηρεσία

Amazon FBA υπηρεσία

Amazon FBA:Προσφέρουμε δωρεάν αποθήκευση αποθήκης των αντικειμένων σας στην αποθήκη μας για έως και έξι μήνες χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

KCMM Amazon FBA:Βοηθάμε επίσης με την άμεση αποστολή σε οποιαδήποτε αποθήκη του Αμαζονίου FBA στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες όπου η Amazon έχει τα κέντρα εκπλήρωσης, ακόμα κι αν δεν βασίζεστε ή είστε πολίτης της χώρας προορισμού. Η ναυτιλία μας καλύπτει τους φόρους που καταβάλλονται και τα καθήκοντα.

Συνδυασμός αποστολής:Βοηθάμε επίσης με τον συνδυασμό αποστολών σε ένα κουτί για να εξοικονομήσετε κόστος και χρόνο.

Ετικέτα με fnsku:Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την εκτύπωση και την προσαρμογή μιας ετικέτας σε κάθε προϊόν ή στη συσκευασία Polybag ή τα μεγαλύτερα κουτιά συσκευασίας. Το κόστος αυτού θα συμπεριληφθεί στο προσφορά του προϊόντος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσφοράς.

Ειδική συσκευασία:Προσφέρουμε επίσης ειδική προσαρμοσμένη συσκευασία για προϊόντα, π.χ. πολυκλασμό, περιτύλιξη φούσκα και προστασία αφρού για να δώσει επιπλέον αξία στα προϊόντα. Αυτό θα είναι με επιπλέον κόστος, το οποίο θα συμπεριληφθεί στην προσφορά σας. Όταν ζητάτε ένα απόσπασμα, ευγενικά δηλώστε σαφώς όλα όσα θα θέλατε να κάνουμε όσον αφορά την παραγγελία και τη συσκευασία σας.

Προστασία και σύνδεση μάρκετινγκ:Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε οποιοδήποτε είδος ειδικά τυπωμένες ετικέτες για έκπτωση, κουπόνι, ευχαριστώ Σημείωση, Εγχειρίδιο Χρήσης, κλπ. Στα παραγγελθέντα αντικείμενα. Μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε ειδικό είδος υλικού και να το συμπεριλάβουμε σε μεμονωμένες συσκευασίες προϊόντων. Αυτή η υπηρεσία έρχεται σε ειδική τιμή και θα συμπεριληφθεί στην προσφορά τιμών κατόπιν αιτήματος.

Εκπλήρωση από τις υπηρεσίες Prep Amazon (FBA)

Χρειάζεστε μια αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή εταιρεία εκπλήρωσης παραγγελιών για να αποθηκεύσετε οικονομικά τα εμπορεύματα και το πλοίο σας στις αποθήκες του Αμαζονίου για να αναπληρώσετε τα προϊόντα σας για την εκπλήρωση του Amazon (FBA); Το πουλάτε, το στέλνουμε. Η εκπλήρωση του Amazon (FBA) είναι μια υπηρεσία εφοδιαστικής και εκπλήρωσης από την Amazon στην οποία στέλνουμε τα προϊόντα σας στον τελικό πελάτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn