Σπίτι » Προωθητικά επώνυμα προϊόντα

Προωθητικά επώνυμα προϊόντα

Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε στο KCMM! Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στην Κίνα εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων που αγαπάμε τι κάνουμε. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία απίστευτων εμπορικών προωθητικών προϊόντων που φαίνονται εξαιρετικά και δημιουργούν την προώθηση της μάρκας σας και την αύξηση των πωλήσεων. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο προϊόν ή μάρκα ένα υπάρχον προϊόν με το λογότυπο της εταιρείας σας, η εκτεταμένη εμπειρία μας στον σχεδιασμό μάρκας και συσκευασίας είναι διαθέσιμη για τη χρήση σας. Δημιουργούμε διαφημιστικά προϊόντα που είναι πιο πολύτιμα και ελκυστικά και δημιουργούν αντιδράσεις WOW από τους πελάτες σας.

Επώνυμα εμπορευμάτων

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε αντίκτυπο στους καταναλωτές-στόχους σας είναι μέσω αξέχαστων επώνυμων προϊόντων που είναι πραγματικά ένα από ένα είδος. Στο KCMM, η ομάδα μας βοηθά στην επίτευξη βέλτιστης επωνυμίας δημιουργώντας προσαρμοσμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την κατασκευή του ίδιου. Όποιο προϊόν μπορείτε να συλλάβετε, μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα μας για να το φέρετε στη ζωή διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα σκόπιμης, στοχαστικής και επαναχρησιμοποιούμενης σχεδίασης.

Προσαρμοσμένη κατασκευή προϊόντων

Έχετε μια ιδέα ενός προϊόντος που δεν υπάρχει επί του παρόντος; Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τηρήσετε τη σκέψη σας. Θα σας περπατήσουμε μέσω του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της κατασκευής των σταδίων οποιωνδήποτε προσαρμοσμένων προϊόντων που μπορείτε να φανταστείτε. Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εργοστάσια εδώ στην Κίνα όπου βοηθάμε να φέρουμε την ιδέα σας στη ζωή. Εάν μπορείτε να το σκεφτείτε, μπορούμε να το καταστήσουμε.

Ιδιωτική ετικέτα

Η μάρκα σας είναι η πρώτη διεπαφή που οι πελάτες σας έχουν με την επιχείρησή σας. Συνήθως είναι η πρώτη εντύπωση ότι οι πιθανοί πελάτες σας έχουν σχετικά με το εμπορικό σήμα σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε κάποιες σκέψεις και τη δημιουργικότητα στη δημιουργία. Κρατήστε ετικέτες, υφασμένες ετικέτες, πολυκλαστική, κεντήματα, συγκροτήματα κοιλιάς, εκτύπωση οθόνης, εκτύπωση οθόνης, appliqué, και προσαρμοσμένες συσκευασίες είναι μερικοί από τους όρους που θα καταλάβετε όταν εργάζεστε με το KCMM για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα ενδυμάτων σε επίπεδο εταιρείας που είναι συνώνυμο το εμπορικό σήμα σας.

Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας μας

Πάντα εκτελούμε παρακολούθηση παραγωγής για τον ποιοτικό έλεγχο κατά την παραγωγή. Εκτελούμε τον ποιοτικό έλεγχο τόσο στις εισερχόμενες πρώτες ύλες όσο και στις παραγόμενες αγαθές. Εκτελούμε επίσης τον έλεγχο ποιότητας συσκευασίας όταν ολοκληρωθεί η παραγωγή και πριν από οποιαδήποτε αποστολή. Έχουμε επίσης τον ποιοτικό έλεγχο και τον έλεγχο για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή των προδιαγραφών της παραγγελίας σας έχει επιτευχθεί.

Δωρεάν ρύθμιση και δωρεάν εκτύπωση 1 έγχρωμης

Όταν τοποθετείτε την παραγγελία σας από το KCMM, δεν σας χρεώνουμε για τα τέλη εγκατάστασης στις παραγγελίες σας. Αυτό είναι απολύτως δωρεάν και παρέχουμε επίσης ένα ελεύθερο ένα αποτύπωμα χρώματος για όλες τις παραγγελίες σας.

Η παράδοσή μας

Παραδίδουμε παγκοσμίως. Όπου κι αν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, εξαιρουμένης της Σελήνης, θα σας παραδώσουμε την παραγγελία σας. Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους αποστολής και έχουμε συνεργαστεί με το DHL, το FedEx, την UPS και την TNT και στέλνουμε μέσω αέρα Express. Δεν χρησιμοποιούμε ταχυδρομικές υπηρεσίες για την αποστολή αέρα. Χρησιμοποιούμε επίσης θαλάσσια αποστολή για να πάρετε παραγγελίες στους πελάτες μας. Μπορούμε να στείλουμε τη χρήση παλέτας και πλήρους εμπορευματοκιβωτίου (LCL / FCL) και προσφέρουμε επίσης άμεση παράδοση κατώφλι για μια επιλογή θαλάσσης θαλάσσης. Αυτή η μέθοδος παράδοσης περιορίζεται σε επιλεγμένες χώρες.

Ως εκ τούτου, όταν στέλνουμε δια θαλάσσης, προσφέρουμε άμεση παράδοση στα κατώφλι σας μέσω του DHL, FedEx ή UPS. Όλα τα τελωνειακά τέλη καταβάλλονται από την Κίνα, πράγμα που σημαίνει όταν λαμβάνετε την παραγγελία σας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Αν θέλετε, μπορούμε επίσης να παραδώσουμε απευθείας την παραγγελία σας στη θύρα σας. Μπορούμε επίσης να αποστέλλουμε χρησιμοποιώντας τρένα ή φορτηγά σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη. Όταν στέλνουμε από την Κίνα μέσω του τρένου ή του φορτηγού, μπορούμε να έχουμε την παραγγελία που παραδίδονται απευθείας στις πόρτες των πελατών. Το κόστος ταχυμεταφορών για την παράδοση υπολογίζεται συνήθως με βάση την κλιμακωτή βάση. Αυτό σημαίνει ότι όσο υψηλότερο είναι το βάρος και ο όγκος της αποστολής σας, τόσο χαμηλότερη είναι το κόστος ανά kg / lb που θα χρειαστεί να πληρώσετε.

Branding και εκτύπωση

Με πάνω από μια δεκαετία στα προϊόντα Branding, η KCMM έχει αναπτύξει την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται για την επίτευξη οποιουδήποτε είδους επωνυμία. Γνωρίζουμε πώς καλύτερα να επωνυμία των προϊόντων σας με το λογότυπο της εταιρείας σας και το εμπορικό σήμα. Ορισμένες επιλογές επωνυμίας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την παραγγελία σας περιλαμβάνουν ανάγλυφη, αποκατάσταση, λέιζερ, χαρακτική, εκτύπωση μεταφοράς νερού, εκτύπωση μεταξοτυπίας, σκάλισμα, εκτύπωση μελάνης, εκτύπωση εξάχνωσης, κέντημα, καυτή σφράγιση, εκτύπωση μεταφοράς θερμότητας και εκτύπωση IMD.

Αποθήκευση προϊόντων

Μπορούμε να προσφέρουμε αποθήκευση προϊόντων για τα προϊόντα σας για έως και έξι μήνες. Η μεγάλη εγκατάσταση αποθήκευσης στην Κίνα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες μας για χρήση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος. Θα αποθηκεύουμε το προϊόν σας δωρεάν για έξι μήνες.

Προωθητικά προϊόντα, δώρα και αντικείμενα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn