Σπίτι » Προμηθευτής χονδρικής

Προωθητικά προϊόντα Προμηθευτής χονδρικής

Η χρήση διαφημιστικών προϊόντων αποτελεί μέρος της κύριας εμπορίας αγαθών ή υπηρεσιών. Εξάλλου, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επέκταση της εταιρείας, την ευημερία και προμηθεύουν πρόσθετα πλεονεκτήματα μέσα σε διαφορετικούς ανταγωνιστές. Η Κίνα είναι η καθιερωμένη πρωτοπόρος της χονδρικής αγοράς είναι το πιο επιθυμητό μέρος για να βρείτε το καλύτερο είδος προϊόντων με ελκυστικές προσφορές τιμών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κίνα κατασκευάζει και προμηθεύει κάθε είδους διαφημιστικό προϊόν στον κόσμο σε ένα κλάσμα του τυπικού κόστους. Επίσης, οι σύγχρονοι προμηθευτές χονδρικής της Κίνας τείνουν να αποτελούν παράδειγμα της χρήσης των τελευταίων τεχνολογιών και του εξοπλισμού. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την ευρεία βιομηχανία χονδρικής βιομηχανίας, η εύρεση μιας πλατφόρμας που εξετάζει, προμηθεύει και στη συνέχεια αποστέλλει διαφορετικά διαφημιστικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο μπορεί να είναι ένα βαθιά αποθαρρυντικό έργο.

Αυτό είναι όπου τα kcmm βήματα!

Το KCMM είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές χονδρικής πώλησης διαφημιστικών προϊόντων της Κίνας. Κεφάλαιο τεταμένη στο Shenzen της Κίνας, προσπαθούμε να παραδώσουμε προϊόντα σε διάφορες χώρες, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές αποστολής και πληρωμής. Έχουμε μετρήσει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη από τότε που δημιουργήσαμε. Το KCMM έχει πάνω από 100.000+ προϊόντα στην απογραφή τους και πάνω από 10.000 προϊόντα που έχουν ήδη επάνω στον ιστότοπό μας. Τα προϊόντα ενημερώνονται έγκαιρα λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών.

Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια σειρά από προϊόντα που καλύπτουν όλες τις κόγχες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να κοιτάξετε οπουδήποτε αλλού, καθώς εγγυόμαστε ότι θα βρείτε κάθε προϊόν στη βάση δεδομένων μας. Μπορείτε να εξερευνήσετε το εύρος και να καθορίσετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα κατά παραγγελία. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε αυτή τη λίστα προϊόντων, μπορείτε να φτάσετε σε εμάς και να μοιραστείτε τις απαιτήσεις σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 5 λεπτά ή σύντομα να εκπληρώσουμε όλες τις προωθητικές σας απαιτήσεις. Προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα προϊόντα σας και να πάρετε τα χέρια σας απευθείας από τις αγορές χονδρικής εμπορευμάτων της Κίνας.

Παρέχουμε διάφορες επιλογές αποστολής για την ευκολία των πελατών μας ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος των προϊόντων σας. Εάν τα προϊόντα σας δεν ζυγίζουν πάρα πολλά, υποβάλλουμε υπηρεσίες Express Delivery μέσω αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών (Fed Ex / DHL / UPS / TNT). Εάν τα προϊόντα σας είναι μεγαλύτερα από αυτά που ζυγίζουν, κάνουμε την παράδοση δια θαλάσσης. Διατηρούμε τα αγαθά που κινούνται στην αλυσίδα εφοδιασμού σας, κόψτε το κόστος των αεροσκαφών σας κατά 70% και παραδώστε τα προϊόντα σας εντός 3 εβδομάδων. Οι πληρωμές σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με τραπεζικές μεταφορές, πιστωτικές κάρτες, paypal ή μεταφορές μέσω της Western Union.

Το KCMM, όπως υποδηλώνει το όνομα, προσφέρει εξαιρετικό φάσμα διαφημιστικών προϊόντων σε τιμές χονδρικής με ευρύ φάσμα χρωμάτων. Ανεξάρτητα από το ποιος ψάχνετε, έχουμε ένα αιχμές και πιο πρόσφατα πλεονεκτήματα προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές. Γνωρίζουμε ότι οι προθεσμίες αποτελούν μέρος της επιχείρησης και γι 'αυτό ειδικευόμαστε στην υπηρεσία Rush για να παραδώσει τις παραγγελίες σας με βάση την παραδοχή της παραδοθέντα σε κάθε προϊόν. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Hot διαφημιστικά προϊόντα που μπορείτε να υπολογίζετε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn