Σπίτι » Ναυτιλία και αποθήκευση

Προωθητικά προϊόντα Ναυτιλία και αποθήκευση

Το KCMM προσφέρει παγκοσμίως παράδοση.

Παραδίνουμε σε κάθε μέρος του κόσμου, εξαιρουμένης της Σελήνης και στέλνουμε σε διαφορετικές τοποθεσίες χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους παράδοσης. Συνεργάστηκαμε με το DHL, το FedEx, την UPS και την TNT και στέλνουμε μέσω αέρα Express. Δεν χρησιμοποιούμε ταχυδρομικές υπηρεσίες για την αποστολή αέρα. Ωστόσο, αποστέλλουμε τη θάλασσα χρησιμοποιώντας μια παλέτα και πλήρες δοχείο (LCL / FCL). Προσφέρουμε επίσης άμεση παράδοση κατώφλι για την επιλογή θαλάσσης θαλάσσης. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η μέθοδος αποστολής αποστολής δια θαλάσσης και παράδοση απευθείας στις πόρτες από το DHL, το FedEx ή το UPS περιορίζεται σε επιλεγμένες χώρες. Όλα τα προσαρμοσμένα τέλη για τη ναυτιλία και την παράδοση θα πληρωθούν από την Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα κατά την παράδοση. Προσφέρουμε επίσης άμεση παράδοση στους θαλάσσιους λιμένες σας, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές με τους πελάτες μας.

Επίσης, αποστέλλουμε παραγγελίες χρησιμοποιώντας φορτηγά και τρένα σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη. Όταν μια αποστολή γίνεται μέσω φορτηγού ή τρένου από την Κίνα, προσφέρουμε άμεση παράδοση κατώφλι. Σημειώστε ότι τα έξοδα ταχυμεταφορών υπολογίζονται πάντοτε με βάση την κλιμακωτή βάση, τόσο υψηλότερη είναι το βάρος και ο όγκος της αποστολής, όσο χαμηλότερα το κόστος ανά kg / lb.

Δωρεάν παράδοση της Κίνας ή παραλαβή:Προσφέρουμε επίσης την επιλογή της παραλαβής από την αποθήκη του κεντρικού γραφείου μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε την παραγγελία σας από την αποθήκη του κεντρικού γραφείου χωρίς χρεώσεις. Προσφέρουμε επίσης δωρεάν παράδοση σε οποιαδήποτε τοποθεσία στην Κίνα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τους πελάτες που έχουν τον τοπικό αντιπρόσωπό τους εδώ στην Κίνα ή θέλουν να συνδυάσουν τις παραγγελίες τους με μια άλλη τρέχουσα εντολή με ένα άλλο εργοστάσιο. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή της αποστολής και της παράδοσης, θα πληρώσετε μόνο για το κόστος προϊόντος, (εξαιρουμένων των τελών εξαγωγής) και θα παραδώσουμε την παραγγελία σας απευθείας στον πράκτορά σας ή στον άλλο προμηθευτή εδώ στην Κίνα.

Σύμπραξη με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες:Το KCMM συνεργάστηκε με όλες τις μεγάλες διεθνείς εταιρείες ταχυμεταφορών, όπως το UPS, το DHL και το TNT να προσφέρει υπηρεσίες ταχυμεταφορών σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Amazon FBA Shipping:Προσφέρουμε επίσης άμεσες αποστολές σε οποιαδήποτε αποθήκη του Amazon FBA στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες όπου λειτουργεί ο Amazon.

Διανομή προϊόντων:Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στη διανομή της αποστολής σας σε διαφορετικές ποσότητες σε διαφορετικές χώρες. Για παράδειγμα, εάν παραγγείλετε το προϊόν A του 3000PC και θέλετε να στείλετε 1000pc στις ΗΠΑ, 1000pc στον Καναδά και το 1000pc στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούμε να κάνουμε τη ναυτιλία σε αυτές τις χώρες χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Αποθήκευση προϊόντων:Παρέχουμε επίσης ελεύθερη αποθήκευση προϊόντων για τις παραγγελίες των πελατών μας. Μπορούμε να αποθηκεύουμε τα προϊόντα σας δωρεάν στη μεγάλη μας θέση αποθήκευσης εδώ στην Κίνα, όλα ή δωρεάν. Προσφέρουμε έως και 6 μήνες χωρητικότητας αποθήκευσης χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

Ενημέρωση και ειδοποίηση:Παρέχουμε τακτικά ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις αποστολές και μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε την αποστολή σας ως αλλαγές κατάστασης. Με αυτό, γνωρίζετε πάντα τη θέση της αποστολής σας ανά χρόνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn