Σπίτι » Δειγματοληψία προϊόντων

Δειγματοληψία προϊόντων

Δείγμα Επανεξέταση:Ο καλύτερος τρόπος να έχετε υψηλής ποιότητας στην τελική παραγωγή είναι να επανεξετάσετε τα δείγματα πριν από τη μαζική παραγωγή της παραγγελίας σας.

Επιλογές δειγμάτων:Έχουμε διαφορετικές επιλογές δείγματος για να κάνετε εύκολη τη διαδικασία δειγματοληψίας για εσάς. Οι επιλογές δειγμάτων μας περιλαμβάνουν δείγμα εικονικής απόδειξης, δείγματα κενών προϊόντων, δείγματα βίντεο και αποτυπωμένα δείγματα επώνυμων.

  • Εικονικό δείγμα:Εάν παραγγείλετε τα επώνυμα προϊόντα με το λογότυπο ή τα προϊόντα της ιδιωτικής ετικέτας, θα πραγματοποιήσουμε το εικονικό διαθέσιμο με το λογότυπό σας ψηφιακά εφαρμοσμένο στο προϊόν του πακέτου για την αναθεώρησή σας και την έγκρισή σας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και είναι επίσης εντελώς δωρεάν και χωρίς κόστος για εσάς. Έχουμε ένα πλήρες τμήμα καλλιτεχνικής τέχνης που επικεντρώνεται σε εικονικά αποδυτήρια και άλλα ψηφιακά έργα τέχνης που σχετίζονται με τους πελάτες. Μόλις εγκριθεί, μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας. Όλα τα εικονικά δείγματα χρειάζονται 10-30 λεπτά για να δημιουργηθούν.
  • Κενό δείγμα:Αυτή είναι μια διαδικασία που απαιτεί να πληρώσετε ένα πολύ χαμηλό κόστος για ένα φυσικό δείγμα προϊόντος με το κόστος αποστολής απευθείας σε εσάς. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, το δείγμα θα σας αποσταλεί. Τα κενά δείγματα έρχονται σε 100% το ίδιο μοντέλο προϊόντος, αλλά θα είναι σε οποιοδήποτε χρώμα αποθέματος. Μπορεί να επωφεληθεί με οποιοδήποτε λογότυπο ή χωρίς unbranded. Εάν θέλετε ένα κενό δείγμα, χρειάζεται μια εβδομάδα για να επεξεργαστείτε.
  • Αποτυπωμένος δείγμα επώνυμων:Αυτά είναι φυσικά δείγματα του πραγματικού προϊόντος που θέλετε να παραγγείλετε. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για τη ρύθμιση και την αποστολή λογοτύπου προϊόντος. Θα επωνυμία το προϊόν σύμφωνα με το αίτημα προσαρμογής σας και με το προϊόν στο συγκεκριμένο ζητήσιμο χρώματος. Αυτή η διαδικασία διαρκεί μεταξύ 1-2 εβδομάδων, ανάλογα με την προσαρμογή και στέλνουμε απευθείας στην τοποθεσία σας.

Δείγμα αποστολής:Όλα τα δείγματα προϊόντων αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας DHL, FedEx, UPS ή TNT Express. Μπορούμε επίσης να ομαδοποιούμε δείγματα προϊόντων μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά προϊόντα και θα τους στείλουμε μαζί στην τοποθεσία σας.

Έλεγχος ποιότητας δείγματος:Εκτελούμε πάντα τον ποιοτικό έλεγχο για να αποφύγετε ελαττώματα δειγμάτων πριν αποσταλεί τα δείγματα σας σε εσάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

sales@kcmm.com.au
+ 86-136-8658-0652
Εταιρεία: Μελβούρνη, Αυστραλία
Εργοστάσιο: Shenzhen, Κίνα
Πνευματικά δικαιώματα © 2021 KCMM Προωθητικά προϊόντα. Που τροφοδοτείται απόwebcan.cn