Σπίτι » Τσάντες » Χάρτινες σακούλες » Προσαρμοσμένη Full Color Brown Kraft διαφημιστική τσάντα αγορών - 16,5 "W x 12 " H x 5 "D

loading

Μοιραστείτε το στο:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

Προσαρμοσμένη Full Color Brown Kraft διαφημιστική τσάντα αγορών - 16,5 "W x 12 " H x 5 "D

Κατάσταση διαθεσιμότητας:

περιγραφή προϊόντος

Παρασυρθείτε με τους φυσικούς μας αγοραστές χαρτιού Kraft!Ιδανικό για παντοπωλεία, καταστήματα δώρων και καταστήματα λιανικής.Κάθε τσάντα έχει διαστάσεις 16 \\"W x 12 \\" H με 6 \\"σούπες και είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Διαθέτει οδοντωτή κορυφή, που ταιριάζει με λαβές από στριφτό χαρτί και πλευρικές και κάτω γούστες. Το ανακυκλωμένο λογότυπο είναι αποτυπωμένο στο κάτω μέρος της τσάντας. Κάντε το μια αξέχαστη προώθηση και προσαρμόστε το μπροστινό μέρος κάθε τσάντας με το εμπορικό σήμα ή το λογότυπό σας χρησιμοποιώντας την 4 χρωματική διαδικασία Color Evolution!


Μια οδοντωτή κορυφή και ταιριαστές στριφτές λαβές από χαρτί είναι ωραίες πινελιές για αυτές τις τσάντες.

Υλικό: 100% Ανακυκλωμένο χαρτί Kraft 150gsm.

Μέγεθος: 16,5 \\"WX 12 \\" HX 5 \\"D

Άφθονος χώρος για να αποτυπώσετε το όνομα της επιχείρησής σας ή το λογότυπό σας για τέλειο διαφημιστικό αντίκτυπο στην αγορά.

Ένα τέλειο αντικείμενο που μπορεί να είναι χρήσιμο σε εμπορικές εκθέσεις, εκδηλώσεις μάρκετινγκ, εταιρικές εκδηλώσεις, καταστήματα λιανικής και πολλά άλλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πουλάμε τσάντες σε κάθε χρώμα, μέγεθος και υλικό.εάν δεν βλέπετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο επωνυμίας σας για βοήθεια.


Προηγούμενος: 
Επόμενο: