Σπίτι » Ποτό σκεύη » Μπουκάλια νερού » Προσαρμοσμένο μπουκάλι νερού αλουμινίου με καραμπίνερ - 25 oz.

loading

Μοιραστείτε το στο:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

Προσαρμοσμένο μπουκάλι νερού αλουμινίου με καραμπίνερ - 25 oz.

Καλύτερο προϊόν αξία! μπουκάλια νερού είναι ένα από τα λίγα έθιμο προϊόντα που λειτουργούν καλά σχεδόν σε οποιοδήποτε σενάριο μάρκετινγκ. Η χρήση τους ως μέρος ενός προγράμματος κινήτρων ασφαλείας για να υπενθυμίσει τους εργαζόμενους να παραμένουν επιφυλακτικοί. Δώστε τους μακριά σε εμπορικές εκθέσεις ως μέρος ενός προσαρμοσμένου πακέτου. Τη διανομή τους στους αθλητές που χρειάζονται επαναχρησιμοποιούμενες φιάλες για ενυδάτωση. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.
Κατάσταση διαθεσιμότητας:

περιγραφή προϊόντος

Προϊόν καλύτερης αξίας! Τα μπουκάλια νερού είναι ένα από τα λίγα προσαρμοσμένα προϊόντα που λειτουργούν καλά σε σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο μάρκετινγκ. Χρησιμοποιήστε τα ως μέρος ενός προγράμματος κίνησης ασφαλείας για να υπενθυμίσετε στους εργαζόμενους να παραμείνουν προσεκτικοί. Να τους δώσετε μακριά στις εμπορικές εκθέσεις ως μέρος ενός προσαρμοσμένου πακέτου. Διανέμουν τους σε αθλητές που χρειάζονται επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια για ενυδάτωση. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.

25 oz
Φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για επαναχρησιμοποίηση και ξανά
Ανακυκλώστε μετά τη μεγάλη διάρκεια ζωής του
Για να αποφευχθεί η αποφυγή διαρροών
Ελαφρύ για να μεταφέρετε με ευκολία
Πολύχρωμο εξωτερικό διαθέτει το λογότυπό σας
Οσμή-ερεθιστικό υλικό

Το έθιμο μπουκάλι νερού παραμένει συνδεδεμένο στο κοινό σας! Χρησιμοποιήστε αυτόν τον συνδυασμό ως μέρος ενός προγράμματος κίνησης ασφαλείας για να υπενθυμίσετε στους εργαζόμενους να παραμείνουν προσεκτικοί ή να τους δώσουν μακριά σε εμπορικές εκθέσεις ως μέρος ενός προσαρμοσμένου πακέτου μπουκαλιών νερού.

Προηγούμενος: 
Επόμενο: