Σπίτι » Ποτό σκεύη » Κούπες Καφέ » 16 oz.Κεραμικές κούπες Grotto

loading

Μοιραστείτε το στο:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

16 oz.Κεραμικές κούπες Grotto

Πάρτε το λογότυπο της επιχείρησής σας τυπωμένο σε αυτές τις εξατομικευμένες κεραμικές κούπες Grotto και έχετε ένα δροσερό στοιχείο για να δώσετε μακριά στους πιστούς πελάτες σας που θα εξαπλωθούν ταυτόχρονα το Word για το μάρκα σας παντού! Αυτά τα 16 oz.
Κατάσταση διαθεσιμότητας:

περιγραφή προϊόντος

Υλικό κεραμικό

Διαστάσεις 6.5 \"h

Αποτύπωμα Περιοχή Κουκουβάγια: 2.00 \"W x 1.50 \" H (Χειριστείτε το δεξί κέντρο της τέχνης)

Laser: 2.00 \"W x 0,38 \" Η (λαβή μπροστά, καπάκι αριστερά στο μπροστινό μέρος της λαβής)

Χωρητικότητα 16

Συσκευασία θήκης 24

Βάρος 27.92lbs


Πάρτε το λογότυπο της επιχείρησής σας τυπωμένο σε αυτές τις εξατομικευμένες κεραμικές κούπες Grotto και έχετε ένα δροσερό στοιχείο για να δώσετε μακριά στους πιστούς πελάτες σας που θα εξαπλωθούν ταυτόχρονα το Word για το μάρκα σας παντού! Αυτά τα 16 oz. Τα κεραμικά tumblers διαθέτουν ένα ματ φινίρισμα και μια φυσική ξύλινη λαβή σε συνδυασμό από τη μαύρη επικαλυμμένη ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα με push-on και ένα καπάκι κλειδώματος που περιλαμβάνεται! Η κατασκευή υψηλής ποιότητας υλικών από αυτές τις κεραμικές κούπες τους καθιστούν ανθεκτικό και μακροχρόνιο.


Εάν ψάχνετε για το τέλειο Token της εκτίμησης για να δώσετε στους πιστούς πελάτες σας, τότε αυτές οι κεραμικές κούπες πρέπει να σας πάρουν όλα. Με το σύστημα DLAB, μπορείτε να βάλετε ένα προσαρμοσμένο κείμενο ή ένα έργο τέχνης της επιλογής σας στις κεραμικές κούπες σας! Παραγγείλετε τις εξατομικευμένες κεραμικές κούπες σας από εμάς σήμερα και να εγγυηθεί ότι θα προσφέρουμε μόνο τις χαμηλότερες τιμές!


Προηγούμενος: 
Επόμενο: