Σπίτι » Τσάντες » Τσάντες κρασιού » 23 μπουκάλια νερού Oz Fusion Sports

loading

Μοιραστείτε το στο:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

23 μπουκάλια νερού Oz Fusion Sports

Αυτές οι φιάλες αθλητικών υδάτων σύντηξης είναι μια βολική και μια ασφαλή επιλογή να μεταφέρετε παντού. Είναι κατασκευασμένο από δωρεάν ουσία BPA και καλύπτεται από τα δύο άκρα με στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Το σώμα εμφανίζει μια ισχυρή ημιδιαφανή κατασκευή που το καθιστά διακοπή και ανθεκτικό στη λεκέ. Μπορεί να συγκρατήσει έως και 23 oz νερού και να εμφανίζει σημάνσεις ουγκιάς και χιλιοστόλιτρο για να παρακολουθήσει την πρόσληψη του νερού σας. Αυτή η φιάλη έχει ένα ανθεκτικό καπάκι για να αποτρέψει το νερό να χυθεί έξω. Ένας δεμένη λουρί τοποθετείται στο καπάκι, επιτρέποντάς σας να τα μεταφέρετε εύκολα.
Κατάσταση διαθεσιμότητας:

περιγραφή προϊόντος


Αυτές οι φιάλες αθλητικών υδάτων σύντηξης είναι μια βολική και μια ασφαλή επιλογή να μεταφέρονται παντού. Είναι κατασκευασμένο από δωρεάν ουσία BPA και καλύπτεται από τα δύο άκρα με στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Το σώμα εμφανίζει μια ισχυρή ημιδιαφανή κατασκευή που το καθιστά διακοπή και ανθεκτικό στη λεκέ. Μπορεί να συγκρατήσει έως και 23 oz νερού και να εμφανίζει σημάνσεις ουγκιάς και χιλιοστόλιτρο για να παρακολουθήσει την πρόσληψη του νερού σας. Αυτή η φιάλη έχει ένα ανθεκτικό καπάκι για να αποτρέψει το νερό να χυθεί έξω. Ένας δεμένη λουρί τοποθετείται στο καπάκι, επιτρέποντάς σας να τα μεταφέρετε εύκολα.

Μέθοδος συσκευασίας: Ατομικά πολύ τσάντα
Χαρακτηριστικά προϊόντος: BPA Free Sport Bottle, το υλικό είναι Shatterproof, ανθεκτικό στη λεκέ και ανθεκτικό στη διάσπαση, παρακολουθεί την καθημερινή πρόσληψη νερού, ουγκιά και σημάνσεις Milliliter, ισχυρή ημιδιαφανή ενεργειακή ενέργεια, δεμένη ιμάντα μεταφοράς στο καπάκι
Υλικό προϊόντος: 23 oz, ακρυλικό χωρίς BPA
Μέγεθος προϊόντος: 0 x 6.985 x 22,225 cm
Μέθοδος αποτύπωσης: Εκτύπωση οθόνης

Προηγούμενος: 
Επόμενο: